UA-86401432-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ

ПОЖАРЕВАЦ


 ул. Јована Шербановића 14

12000 Пожаревац

Србија


ПИБ: 101524176

Матични бр.: 07160259

Регистарски бр.: 6169000411

Шифра делатности: 86.90


В.Д: директора:

др Ана Јовановић, специјалиста микробиологије са паразитологијом


ТЕЛЕФОНИ:

Централа: 012 222-568

                     012 223-153

Директор:  012 222-682

Факс.           012 220-913

ВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ  >>


 E-mail: zavodpo0311@mts.rs


ЛАБОРАТОРИЈЕ


ПРОМОЦИЈА ЗДРАВЉА


САВЕТОВАЛИШТА


Мерење полена 2019. >>

Стручни испити >>

ДДД услуге >>

Санитарни прегледи >>

Вакцинације >>  


 

Приватна здравствена

пракса >>

 


Упитник о задовољству корисника наших услуга >>

 


 

Корисни линкови - здравствене  установе >>

 


Статистичке анализе >>

 


 

Финансијски извештаји  >>    

  • Дневни финансијски извештај  >>

 


Претрага сајта ...


 Прогноза времена за Пожаревац

 


 

 

HAZARD ANALYSIS and CRITICAL CONTROL POINT (HACCP) анализа опасности и критичних контролних тачака је превентивни систем самоконтроле и законска обавеза у објектима који послују са храном.

 

Стручни тим ЗЗЈЗ Пожаревац пружа услуге субјектима који послују са храном при увођењу HACCP система: 

1.Услуге стручног саветовања при увођењу система самоконтроле које обухватају:

- иницијални обилазак објекта,

- анализу постојећег стања објекта и опреме

- предлог мера за отклањање техничких и организационих недостатака

- саветовање везано за спровођење добре хигијенске праксе, добре произвођачке праксе, израду планова самоконтроле, праћење критичних тачака и критичних контролних тачака и успостављање документације.

Услуга стручног саветовања је бесплатна за субјекте са којима ЗЗЈЗ Пожаревац има склопљен уговор за испитивање хране, воде, брисева радних површина и ДДД послове. Испитивања произилазе као објективна процена функционисања система самоконтроле, а такође је и законска обавеза.

 2.Услуге комплетног увођења HACCP система које обухватају:

- иницијални обилазак објекта
- састављање ходограма активности
- анализу постојећег стања и опреме
- предлог мера за отклањање техничких и организацијских недостатака
- израда HACCP плана самоконтроле односно имплементација HACCP система кроз примену свих седам принципа
- израда потребних радних упутства и стандардних поступака и процедура
- теоретска и практична обука особља
- израда и увођење потребних евиденција

На услугу комплетног увођења HACCP система нудимо 30 % попуста уколико се уговори са пакетом других услуга.

 

Контакт особа: дипл. инг. спец. Александар Младеновић, координатор за увођење HACCP

 

За све информације можете нас контактирати на бројеве телефона или електронском поштом:

Tel:012/221-142, 063/873-40-22, E-mail:aleksandar.mladenovic@zzjzpo.rs